dissabte, 20 de novembre del 2010

" A l'arca a les vuit"

Dijous 18 de novembre vam anar al TNC a veure “A l’arca a les vuit”.
A l’arca a les vuit és un text divertit i enginyós que explica la història de tres pingüins que es veuen sorpresos pel diluvi universal. De cop i volta se’ls apareix un colom blanc que els ofereix la possibilitat de salvar-se tot pujant a l’arca de Noé, però és clar, només existeixen dos bitllets, i ells són tres…
Es tracta d’un text que avança pels territoris del clown, del teatre de l’absurd, de la màscara i del teatre musical. A través de la identificació dels nens amb els tres amics pingüins, l’autor fa reflexionar el públic sobre la naturalesa de la bondat i de la maldat, i també sobre un tema poc tractat en el teatre infantil català : l’existència de Déu i el sentit de la vida.
El teatre era ple d’escoles amb nens, penso que nosaltres la vam anar a veure com a exemple d’obra que anirem a veure amb els nostres alumnes. Després a l’aula es podrien fer un seguit d’activitats per treballar valors o aspectes que han sortit a l’obra; per exemple llençar preguntes com que farien ells si fossin tres amics i només hi hagués dos bitllets, o parlar tots junts sobre Déu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada